Over Kijk Uit

De dam- en schaakvereniging KIJK UIT is op 13 januari 1936 opgericht als damvereniging.
De vereniging heeft zich vrijwel altijd een behoorlijk sterke eersteklasser getoond. In de vijftiger jaren is er een schaakafdeling bijgekomen, die echter ook weer vrij snel ter ziele ging. Pas in 1983 kwam er voor de tweede maal een schaakafdeling. Deze keer met meer succes.

De schaakafdeling is momenteel groter dan de dam-afdeling. De dam-afdeling heeft één team, dat speelt in de PODB. De vereniging groeit iets, maar beide afdelingen kunnen  wel  nieuwe leden gebruiken. Er zijn nu 7 dam leden en 17 schaakleden, die jaarlijks een onderlinge competitie spelen, waarbij de nadruk meer ligt op het ontspannen een partij spelen dan op de eindprestatie.

De dam- en schaakvereniging KIJK UIT is een gezellige vereniging en iedereen is dan ook vrijblijvend welkom op de maandagavond in  d’Olde Heerd.

Hotel-Eetcafe d’Olde Heerd,
Zwolseweg 116,
7707 AL Balkbrug
tel.0523 – 657955

Het speelseizoen loopt van september tot medio mei.
De contributie bedraagt voor schaakleden Є 50 per jaar (zonder lidmaatschap van de SBO en KNSB).
De contributie voor de dam lede bedraagt Є 100 per jaar ( inclusief lidmaatschap van de PODB en KNDB).

rek.nr.:  NL42 RABO 0305 3575 30  t.n.v.  Dam- en schaakvereniging Kijk Uit te Balkbrug

Verdere informatie  kunt u verkrijgen bij het bestuur.

Dam leden:
H.Harms Dedemsvaart